Bolt Bouwbedrijf

Over ons

Bolt Bouwbedrijf

Geschiedenis

Bolt Bouwbedrijf werd opgericht door Arend Bolt senior op 1 november 1979 en gevestigd op het huidige adres. 1 januari 1986 trad Arend Bolt junior toe tot het bedrijf en werd er tussen vader en zoon een V.O.F. gevormd. Op 1 januari 1995 werd het bedrijf overgenomen door Arend Bolt junior, waarna op 1 januari 2017, na een 20-jarig dienstverband, Christian Roelfsema de huidige eigenaar werd en is. Arend Bolt junior bouwt sindsdien zijn werkzaamheden meer en meer af, maar blijft betrokken als adviseur.

Pand Bolt voor verbouw 1 Pand Bolt voor verbouw 2 Pand Bolt voor verbouw 3

Heden

Bolt Bouwbedrijf heeft sinds zijn oprichting een gezonde en solide groei doorgemaakt. Ons werk is ons visitekaartje! We laten u graag onze deskundigheid en kwaliteit in bouwen en verbouwen zien. Vraag gerust naar de vele referenties.

Pand Bolt na verbouw 1 Pand Bolt na verbouw 2 Pand Bolt na verbouw 3

Medewerkers

Onze goed geschoolde medewerkers verstaan hun vak. Het zijn allround vakmensen die alle aspecten van het bouwen beheersen.

Het belang hiervan wordt door Bolt Bouwbedrijf onderschreven door het ter beschikking stellen van stageplaatsen en het begeleiden van leerlingen in de bouwnijverheid.

 

Bolt Bouwbedrijf is bouwen met vertrouwen!

Contact