Bolt Bouwbedrijf

Schadeherstel
Klein Onderhoud
Vorige slide
Volgende slide

CORONA

We houden ons aan de maatregelen zoals de overheid deze voorschrijft.

ONZE DIENSTEN

Klein onderhoud

Onder klein onderhoud verstaan wij de kleine(re) timmerwerkzaamheden zoals het herstellen en/of vervangen van o.a. deuren en kozijnen, dakgoten, boeidelen, dakramen en bijvoorbeeld gipsplafonds.

Wanneer u wilt weten of wij iets voor u kunnen betekenen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Schadeherstel

In 2017 diende schadeherstel zich aan en is inmiddels uitgegroeid tot onze grootste bedrijfstak.

Van diverse verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus ontvangen wij opdrachten om diverse schades te herstellen. Bij schade kan het gaan om brandschade, stormschade, waterschade, huisongelukjes etc. Vaak vragen opdrachten met betrekking tot schadeherstel om meerdere disciplines. Ons bedrijf heeft een professioneel en betrouwbaar netwerk bestaande uit schilders, stukadoors, zzp-timmerlieden, installateurs en tegelzetters om de opdracht naar behoren te volbrengen. Wij zijn daarom een goede partij om schade te herstellen volgens opdracht. Onze kernwoorden: kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid, professionaliteit en klantvriendelijkheid.

Bolt Bouwbedrijf

OVER ONS

Bolt bouwbedrijf werd opgericht door Arend Bolt sr. op 1 november 1979 op het huidige adres. Op dat moment had Arend Bolt sr. de nodige jaren ervaring in de bouwnijverheid.

In de jaren die volgden was ook Arend Bolt jr. werkzaam binnen het bedrijf en op 1 januari 1986 trad Arend Bolt jr. toe tot het bedrijf en werd er tussen vader en zoon een V.O.F. gevormd. Op 1 januari 1995 nam Arend Bolt jr. het bedrijf over, waarna op 1 januari 2017 -na een 20-jarig dienstverband- Christian Roelfsema de huidige eigenaar werd. Sindsdien werkt Arend Bolt jr. mee als betrokken adviseur.

Sinds de oprichting heeft Bolt bouwbedrijf een gezonde en solide groei doorgemaakt. Waar voorheen de werkzaamheden voornamelijk gericht waren op de particuliere bouwsector; nieuwbouw, verbouw en onderhoud, is de laatste jaren schadeherstel uitgegroeid tot grootste bedrijfstak.

De deskundigheid van ons personeel is daarin meegegroeid waarbij goed vakmanschap als vanzelfsprekend is behouden: “Ons werk is ons visitekaartje!”  

We kunnen dan ook zeggen dat ons personeel zijn vak verstaat.

Voor de vakman/vakvrouw van de toekomst stellen we binnen ons bedrijf stage-/leerwerkplekken ter beschikking om mensen te begeleiden en op te leiden tot professioneel timmerman/timmervrouw.

Ons team telt op dit moment zes allround geschoolde timmerlieden en een leerling timmerman. Daarbij beschikken we over een professioneel en betrouwbaar netwerk bestaande uit schilders, stukadoors, zzp-timmerlieden, installateurs en tegelzetters.