Bolt Bouwbedrijf

Schadeherstel

brandschade-herstel Bolt Bouwbedrijf

Bolt Bouwbedrijf is herstelvakman o.a. voor Univé verzekeringen.

U bent dus verzekerd van een vakkundig herstel van al uw brandschade. Bolt Bouwbedrijf biedt voor de meeste diverse soorten schades een vakkundige oplossing.

Een ongeluk zit in een klein hoekje
Brandschade in huis kan eenvoudig ontstaan, een gaspit die per ongeluk aan blijft staan, de vlam die in de (frituur)pan slaat, een gordijn dat door een kaarsje vlam vat…. Een ongeluk zit in een klein hoekje.

Ook bij kleinere ongelukjes kan Bolt Bouwbedrijf helpen bij het herstel van de ontstane schade in bijvoorbeeld keuken, woonkamer of slaapkamer.

Schade door brand bij de buren?
Heeft u brandschade geleden door een brand bij de buren die is overgeslagen naar uw huis? Hierdoor kan ook water en/of rookschade zijn ontstaan. Elke schade kan Schade in Huis voor u herstellen. U moet de schadeclaim bij uw eigen verzekering indienen.

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag! Bel:  +31 599 61 53 13 of gebruik het contactformulier hieronder of op de contactpagina.

herstelde keuken bolt bouwbedrijf

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Bel 0599 – 615313 voor een geheel vrijblijvende afspraak of stuur ons een bericht via het contactformulier op deze website.

Contact